top of page

Feikje en Anne over Coffeeshop 1e hulp

Op de Marnixstraat vind je één van de bekendste coffeeshops van Amsterdam gelegen aan de rand van de Jordaan. Een pand welke 3 verdiepingen telt. 

De zintuigen en “mood” van van de klant wordt versterkt door een spannend interieur, zwaar kleurgebruik, diversiteit in stoffering en veranderende schaduwen. Om het licht (dag/avond) te filteren hebben wij panelen met een Arabisch patroon ontworpen. De panelen zijn gelaserd en getest op patroon grootte. Het effect van de patroonpanelen kan overdag verschillen van de avond. 

Lasut en Braun verzorgde deze transformatie van donkere coffeeshop naar stijlvolle design coffeeshop. De opdrachtgever gaf LenB duidelijke instructies: Tijdens de verbouwing blijf ik open van 7.00 - 1.00 ‘s nachts. 

In de shop hangen grote afbeeldingen die de basis hebben gevormd voor het interieurconcept. Twee prachtige afbeeldingen van Arabische vrouwen, een hand die een disco joint rolt en een afbeelding van een verloren vriend. De ruimtes zijn dusdanig ingericht dat optimaal rendement plaats kan vinden. Uitbreiding van horeca aanbod en een veilige scheiding tussen de afhaal en tafel opstelling hebben de basis gevormd van deze layout. 

bottom of page