top of page

AMIGO is voor AMIGO’S
Voor en door Amigo’s, alle bezoekers zijn Amigo’s! Uitwisselings- studenten, studenten, expats in training, grote (feest) groepen en toeristen in de leeftijd 18 tot 35 komen samen binnen het Amigo Hotel. De kreten “Forever young, Travel the world & I love Amsterdam”
omschrijven de bezoeker die binnen het Hotel verschillende Amigo’s ontmoeten.


AMSTERDAMSE SCHOOL MEETS MEXICO
Respect voor de bouwstijl van het pand, namelijk de Amsterdamse school die binnen het Hotel worden gecombineerd met Mexicaanse 

invloeden.  De kwetsbare delen (trap, wanden) worden bekleed met duurzame materialen, die het onderhoud ontzorgt en tegelijk een mooie uitstraling geeft. Het lettertype, logo en ook het aanduiden van de routing hebben dezelfde stijl, passend bij de vrolijkheid van de Amigo’s en met een internationale karakter van Art Deco.


XOCHIMILCO “PLAATS VAN HET BLOEMENVELD"
Geïnspireerd op de “Canals of Amigo’s” waar de trajineras (bootjes) in Mexico de canals versieren met ieder hun eigen naam! Deze random Amigo namen willen wij terug laten komen op de kamers. Waarbij de vrolijke kleuren refereren aan de Mexicaanse bloemenvelden oftewel Chinampas (drijvende tuinen) waar de bootjes langs varen door de canals.

bottom of page