top of page
Search
  • Feikje Lasut

Sexy schakelmateriaal .. Busch - Jaeger


Afgelopen donderdag waren we (Christel Arents en ik) uitgenodigd voor een VIP-event van Busch-Jaeger. TRENDBOEK NAAR DE DRUKKER EN BOOT HALEN Doordat we druk bezig waren met de deadline van het bni. trendboek15 (as 24 september hierover meer) was het rennen, vliegen om de boot te halen. Aangekomen bij Papendorp, Utrecht, zagen we van verre al een giga boot met een blauwe loper als entree. FIJN GEREGELD

De auto achter een hek geparkeerd, luxe met een busje vanaf de parkeerplaats naar de blauwe loper vervoerd. Iedereen die we onderweg tegenkwamen (van de parkeerwachter, boarding dames, garderobe, tot de tweeling op stelten) gekleed in het marine thema. Super leuk! De mannen van ABB in idem blauwe stropdas. Doorgestuurd naar het dek waren wij binnen 15 minuten voorzien van een lekker droog wijntje en een broodje hamburger. Zo even onthaasten van het trendboek, note: deadline gehaald! NOVITEIT Het hele event is natuurlijk wel met een doel opgezet. We werden gevraagd naar beneden te gaan en de presentatie bij te wonen. Hoe spannend is schakelmateriaal? Nou eerlijk, niet echt boeiend. Toch is de nieuwe SI lijn spannend gepresenteerd. Alles uit de kast gehaald voor een optimale betrokkenheid (geluid, beeld, entertainment en een goede barkruk). Het begon met bijna 'film achtige' actie geluiden, toen verscheen de zandtovenaar. Knap hoe hij van het ene in het andere beeld omschakelt. Zo maakte hij o.a. een beeld van Einstein, de toekomst, vorm van een stopcontact en schreef hij in zand de toekomst begint nu. KNAPPE DAMES Van alle aanwezigen (dacht zo'n 400 genodigden) waren de dames op twee handen te tellen. Ken je doelgroep, dus na kunst met zand, tijd voor actie! Aan de beurt, de ingevlogen Duitse dames met een spectaculaire lichtshow. ETEN OM NIET TE VERGETEN Verplaatst naar het onderste dek kwamen we in een restaurant setting met in het midden een presentatie van de Busch-Balance SI. We zijn begonnen met sushi.... Toen de verschillende soorten ham, een pasta bar en als grand finale de kaas / port bar. Nee, ik vergeet de "toetjes dames", in marine pak. Lekker Bourgondisch dineren, wat maakte dit eten nou om niet te vergeten? De illusionist die een privé show bij ons aan tafel kwam geven. Één woord vaag.

WE LOVE GOODY BAGS Aangemeerd en tijd om naar huis te gaan. Geen goody bag maar een doosje. In het doosje een uitleg van de nieuwe productlijn: 'ik SI jullie helemaal zitten' twee stopcontacten uit de nieuwe serie. Nou die samples geven we een mooi plekje op kantoor. Deze introductie van 'ik SI jullie helemaal zitten' was geslaagd. Voor zo'n saai, technisch product was de beleving optimaal. ABB, Busch-Jaeger (Dewi) Nogmaals bedankt voor de uitnodiging.

57 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page