top of page
Search
  • Lasut en Braun

Salon Residence 2017 - interieurevent


De opvallendste smaakmakers in beeld!

Vier dagen ultieme interieurinspiratie tijdens Salon Residence 2017 in Laren. Interior designers Lasut & Braun lieten zich verleiden door de magie van het spannende pop-up Boutique hotel, die in samenwerking met toonaangevende designers tot stand is gekomen, in opdracht van interieurmagazine Residence. 18 verschillende kamers, 18 uiteenlopende stijlen, ontworpen door 18 van Nederlands meest getalenteerde interior designers i.s.m. met de mooiste merken en kunstgaleries. Dat is in een notendop wat Salon Residence omvat. Met als doel interieur designers te inspireren en motiveren in hun creatieve processen. Heb jij dit bijzondere event gemist? Lasut & Braun Interior Design heeft namens Shapes de meest spraakmakende interieurs voor jou in beeld gebracht!

Beeld 1: Natuurlijk gevoel door materiaal gebruik, technische innovaties, oog voor vakmanschap een luxe uitstraling met een mannelijk touch.

Beeld 2: Rijke materialen, fluweel, roze tinten, bijzondere bloemen, art en prachtige verlichting. Shiny details, gordijnen van zijde gevoerd met fuchsia roze en franje bies, fullcolour, spannende vloer en gedurfde fotografie.

Beeld 3: Boogvormen, strak geometrisch lijnenspel, zacht fluwelen stoffen gecombineerd met steen. Donkere blauw l groen kleurtinten en brons.


29 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page