top of page

MODERN  RURAL LIVING... 

 

Materials

Een combinatie van harde en zachte materialen zorgt voor een functionele indeling en duurzame uitstraling. De kern van de begane grond is gemaakt van de oude bakstenen van de te slopen woning . De oude balken uit de bestaande boerderij ondersteunen deze kern op fictieve wijze. Op deze manier brengen wij een stukje geschiedenis terug in de nieuw te bouwen moderne woning en geven de oude bakstenen en de houten balken nog meer karakter en een unieke uitstraling aan het geheel. 

 

Kitchen

Een fijne plek met veel licht waar de robuuste eettafel uitnodigt om gasten te ontmoeten en tegelijk lekker te dineren in prive sfeer. Waarbij de verticale kruidentuin niet alleen functioneel is maar fungeert als decoratieve eye-catcher in deze ruimte. Het langwerpige keukenblok nodigt uit om aan te zitten en geeft veel werkruimte. De apparatuur is op een moderne manier weggewerkt in de bergruimte. De berging krijgt een sturende functie (looproutes) in de gehele begane grond.

 

Living

De openhaard krijgt een centrale plek in de living en is vanaf de modulaire bank vanuit alle hoeken zichtbaar. De openhaard vorm samen met het tv meubel één element met in het raamkozijn nog een extra plek om van het uitzicht te genieten. 

bottom of page