STIFISTUDIO BLOGS 

 

BLOG

Milaan Design week

April 28, 2016

Vol inspiratie kom ik terug uit Milaan. Het word wel elk jaar lastiger om innovatieve trends, vormen en producten te vinden omdat de presentaties ieder jaar zo goed zijn... ben ik ook ietwat verwend. 

 

TEXTIELE IMPRESSIES

Voor de mensen met wie ik samenwerk, mijn klanten, collega's en toekomstige klanten: I love textiel!! Het is een enorme passie van mij, textiel geeft een interieur vaak net die finishing touch hetzij voor sfeer, licht of akoestische demping of juist ter versterking van het concept. 

Gelukkig was er weer voldoende moois te zien in Milaan. 


Neem nou dit carpet: adembenemend mooi gemaakt:

 

 Gaaf carpet: studio Lizan Friezen gezien bij Dutch Masterly 

 

 Gaaf carpet: studio Lizan Friezen gezien bij Dutch Masterly 

 

 

 

 

Linteloo collection, by Piet Boon

 

 

 

 

 

GEOMETRISCHE VORMEN

Strakke lijnen en geometrische vormen. Ik zag het in wand meubilair, tafels, textiele prints behang en heel spannend gepresenteerd l verwerkt in 2d 3d. 

Collectie van Edward van Vliet gespot bij Dutch Masterly, in zijn collectie zie je de geometrisch (rapporterende patronen) en mooie kleur samenstellingen. De delftsblauwe kleuren setting paste goed bij de presentatie van Dutch Masterly. 

 

  

 

 

 

OVERIG MOOIS l BEURS SALONE DEL MOBILE

 

Hoop gezien, wat heeft mij nog meer geïnspireerd, ik denk het speelse de ingerichte ruimtes welke mij (soms letterlijk) het gevoel gaven weer kind te zijn. Interieur is leuk en mooi tegelijk!

 

Boring collection by Lensvelt:

 

 

 

Dit jaar de beurs over geslagen, 1 reden zwanger en iets minder mobiel, 2e reden vorig jaar en het jaar daarvoor viel de beurs dusdanig tegen dat ik bewust heb gekozen mijn tijd goed te benutten voor de design districten. 

 

Hoogte punten benoemd door collega's: ARTEK, MOROSSO, MODERN DESIGN CLASSIC 

 

 

 

 

Please reload

RECENTELIJKE POSTS

October 20, 2017

October 20, 2017

October 20, 2017

Please reload